5 Ocak tarihinde kaybolan ve aradan geçen bir aylık zaman içinde kendisinden hiç bir haber alınamayan Hatice Arı'nın Ailesi çaresizlik içinde ve kapı kapı dolaşıp kızlarından gelecek bir haber bekliyorlar. Anne ve Baba bu olayla ilgili olarak tutuklanan iki kişi var bunlar bir aydır içerde nasıl oluyorda halen kızımızın nerede olduğunu ne yaptıklarını söylemiyorlar anlaşım değiliz diyorlar. Hatice Arı 1995 doğumlu ve 15 yaşında lise birinci sınıf öğrencisi
5 Ocak tarihinden beri kendisinden haber alınamıyor.
Konuyla ilgili olarak resmi makamlar tarafından bir açıklama yapılmadı ancak iddialara göre Hatice'yi yanındaki arkadaşıyla birlikte kendisinin polis olduğunu söyleyen bir şahıs otomobiline aldı. Biraz ilerledikten sonra Hatice'yi araçtan indirdi ve daha sonra Hatice'nin arkadaşınıda indirdi.
Ailenin ilk günden beri bildiği ve söylediği bu iddialara göre Hatice ile arkadaşını aracına alan şahıs polis Hatice'nin arkadaşıyla birlikte tutuklandı.
Anne Nurşen ve Baba Mehmet Arı ulusal televizyonlarda canlı yayınlara çıkarak kızlarının bulunması için çareler aramaya devam ediyor.
Bundan tam bir ay önce kaybolan ve konuyla ilgili değişik iddialar ortaya atılan Hatice Arı'nın annesi katıldığı televizyon programında kızımı alıp götürdüler ve bu kişilerin tutuklandığı söylendi.
Bir aydır tutuklular neden halen kızımıza ne yaptıklarını nereye götürdüklerini söylemiyorlar onlar orada rahat bizler acılar içinde perişanız ve bir an önce kızımızın bulunmasını istiyoruz dediler.
Anne, Baba İstanbul'da olduğu için Sancaklar'daki evlerinde Ablası ile Teyzesi duruyor ve gelecek mutlu bir habari bekliyorlar.
Abla Nagihan Balcı “kardeşim ülümü sağmı bilmiyoruz. Herkes farklı birşeyler söylüyor. Hatice 4 aydır aynı okula gidiyordu okul idaresinden bize devamzıllığı ile ilgili Hiçbir bilgi verilmediği gibi kaybolduktan sonrada gelen olmadı okulda hiçmi arkadaşı yoktu. Hiçbir öğretmeni bile arayıp sormadı sağ olduğunu bilsek bu bile bize yetecek olayla ilgili olarak iki kişinin tutuklu olduğunu söylediler bu iki kişi kardeşimin nerede olduğunu söylemiyorlarmı halen neden bir sonuç alınamadı bilmiyoruz. Sadece Emniyetten sık sık geliyorlar bizimle görüşüyorlar biz tutuklanan iki kişinin bir an önce kardeşime ne yapıldığını söylemelerini bekliyoruz” dedi.