Kuyumcuzade bulvarı üzerinde bir kişi polis ekiplerinin tüm ikna çabalarına rağmen 3. kattan atladı.

Olay dün gece 23.30 sıralarında Kuyumcuzade Bulvarı D-100 Karayolu mevkiinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre; tartıştığı arkadaşlarına kızan Ç.U. isimli adam evinin penceresine çıkarak kendinin 3. kattan atacağını söyledi. Bunu üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri ile itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler apartmanın 3. katından atlamak isteyen Ç.U. için önlem aldı.

İtfaiye ekipleri apartmanın altına branda gererken, polis ekipleri ise evin içine girerek Ç.U. isimli şahsı ikna etmek için uzun süre uğraştı. ancak yapılan ikna çabalarına rağmen intihar etmek isteyen Ç.U. isimli şahıs bulunduğu apartmanın 3. katından kendisini boşluğa bıraktı.

İtfaiye ekiplerinin gerdiği branda üzerine düşen C.U. isimli şahıs, olayı yara almadan atlatırken çevredeki vatandaşlar intihar etmek isteyen adama tepki göstererek linç etmek istedi. İtfaiye ekipleri ve polisin araya girmesi ile vücudunun değişik yerlerinden yaralanan şahıs hazırda bekletilen 112 acil servis ekipleri tarafından Düzce Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.Olayla ilgili emniyet ekipleri soruşturma başlattı.

Haber;İ.KELEŞ