Dün gece saatlerinde Selahattin Olcay köprüsünden Asar Suyu’na atlayan Suriyeli vatandaşı yine polisler suya girerek çıkarttı.


Olay dün gece saatlerinde Cedidiye Mahallesi Selahattin Olcay köprüsünde gerçekleşti. Alkollü olduğu iddia edilen Suriye uyruklu şahıs kendisini birden asar suyuna bıraktı. Yoğun sis nedeni ile gözlerden kaybolan Suriyeli bir süre Asar Suyu’nun akıntısı ile sürüklenirken, durumu fark eden polisler hemen paçaları sıvayarak dereye girdi.



Suriyeli vatandaşı dere içerisinden çıkartmak için seferber olan sağlık ekipleri suya girerek uzun süre dere yatağında çaba verdi. Paçalarını sıvayarak dereye giren bir polis memuru tarafından çıkarılan Suriyeli vatandaşın ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı.  



Ardından alkollü Suriyeli Şahıs tedavisi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesine sevk edildi. Emniyet ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.


Asar Suyu’na atlayan Suriyeli vatandaşın haftasonu D-100 Karayolu’nda alkollü bir şekilde otomobillerin önüne atayan ve Merkez caminin kadın mescidinde uyuyan şahıs olduğu ortaya çıktı.

Haber;İ.KELEŞ