Düzce’de 10 gün içinde ikinci intihar vakası. Yine bir baba, arkasında gözü yaşlı çocuklar bıraktı. Yaklaşık iki hafta önce Cedidiye Mahallesi’nde 3 çocuk babası 43 yaşındaki adam, evde iple kendini doğalgaz borusuna asarak yaşamına son vermişti.



Bu olayın üzerinde 10 gün geçmeden Hamidiye Mahallesi’nde fındıklık tarlasında yine üç çocuk babası bir kişi av tüfeği ile intihar etti.Alınan bilgiye göre; 3 çocuk babası Özcan Temiz, av tüfeğini alarak Hamidiye Mahallesi 1247. Sokakta bulunan fındıklık araziye gitti.Bir süredir bunalımda olan Temiz, çenesine dayadığı av tüfeğini ateşledi. Silah sesini duyanlar tarlaya doğru yöneldiklerinde yerde yatan bir kişiyi gördü ve hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verildi.


Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Temiz’e yaptıkları tüm müdahaleler sonuç vermedi. 3 çocuk babası 38 yaşındaki Temiz, olay yerinde hayatını kaybetti.Düzce Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri, söz konucu alanı güvenlik şeridi ile çevreledi. Çevrede delil çalışması yapılırken, acı haberi alan Temiz’in yakınları olay yerine koştu.
Gördükleri manzara karşısında sinir krizi geçiren 38 yaşındaki adamın ailesinin feryatları tüm çevreyi çınlattı. 

Haber;S.KAŞKIR