Bolu dağı polis evi mevkiinde ormanlık alanda ayı saldırısına uğrayan 1 kişi jandarmaya haber vererek yardım istedi.


Olay, akşam saatlerinde Bolu Dağı Polis Evi Mevkiinde meydana geldi. Ormanlık alana kestane toplamaya giden 43 yaşındaki Şeref Öztürk ayı saldırısına uğradı. Öztürk,ayıdan kendisini kurtararak yaralı bir şekilde ormana kaçtı. Kendisine saldıran ayıya izini kaybettiren şahıs yolunu kaybedince jandarmadan yardım istedi

. Jandarma ekipleri hızla bölgeye ulaşarak şahsı arama çalışmalarına başladı. Aramalar sonucunda şahıs bulunamayınca Bolu Valiliği AFAD ekiplerine haber verildi.

Bolu il AFAD ekipleri kısa sürede bölgeye ulaştı. İhbarın geldiği telefona tekrar ulaşamayan jandarma ekipleri AFAD ekipleri ile birlikte arama çalışmalarını sürdürürken Düzce Arama Kurtarma ve AFAD Ekipleri de (DAKE) kayıp şahsın kaybolduğu bölgeye 8 kişilik personel ile hareket etti.


Kayıp şahsın ayı saldırısında yaralanıp yaralanmadığı konusunda net bir bilgi alınamazken jandarma AFAD ve Düzce Arama Kurtarma Ekipleri kayıp vatandaşı bulmak için seferberlik başlattı. Kaybolan vatandaşın yakınları ise ekiplerden gelecek iyi bir haberi endişeli gözlerle bekliyor.

 

HABER: İ.KELEŞ