Geçtiğimiz hafta Şıralık Mahallesinde bulunan baz istasyonuna çıkarak, intihar girişiminde bulunan Mehmet A. polislerin iknası üzerine girişiminden vazgeçmişti. Olayın üstünden tam bir hafta geçti ve Mehmet A. yine baz istasyonuna çıkarak parasını alamadığını, bu sefer ikna olmayacağını söyledi. Kendisini ikna etmeye çalışan polislere ise ‘bu konuyu ancak Selçuk Ş. çözebilir, o paramı vermeden buradan inmem’ dedi.

 

15 KASIM'DA YAPILAN "İNTİHAR GİRİŞİMİ" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

 

Sekiz yıl önce verdiği borcu geri alamayan Mehmet A. , Selçuk Ş. tarafından dolandırıldığını iddia etti. Polislerin uzun uğraşlarına karşın kararlı olan Mehmet A. inmemekte direndi.
Olay yerinde çok sayıda polis, itfaiye ve 112 ekipleri bulundu. Basın mensuplarına görüntü almamaları için bağıran Mehmet A. emniyet ekiplerine ‘ne olacaksa olsun artık yeter ‘dedi. İkinci kez baz istasyonu direğine çıkan Mehmet A.’nın bu kez hazırlıklı olduğu gözlendi. Uzun süre direkte kalmayı planlayan şahıs bu kez yanına yiyecek ve içecek de aldığı görüldü. Mehmet A. Yine emniyet ekiplerini uzun süre uğraştırdı.

Mehmet A. Saat 12.00 sıralarında çıktığı baz istasyonundan 7 saat sonra indi.

Haber: E.TINAZ