Beyciler Mahallesi’nde aile içinde çıkan kavga felaketle sonlandı, bir aile parçalandı.


Beyciler Mahallesi 1568. sokakta bulunan 3 katlı binanın 1. katından silah sesleri yükseldi. İddiaya göre Fuat E., isimli genç evde babası ve kız kardeşi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile Fuat E. isimli genç belinden çıkardığı silahla babası ile kız kardeşine kurşun yağdırdı. Aldıkları kurşunla yaralanan Baba Kemal E. ile Kız Kardeş Berna E. yere yığıldı.


 

 Silah seslerini duyan komşular hemen olay yerine akın etti. Çığlık seslerinin yükseldiğini duyan komşular hemen polis ve 112 acil sağlık ekiplerine haber verdi.


Kısa sürede olay yerine gelen emniyet ekipleri ile sağlık ekipleri eve girdiklerinde baba ve kızının yerde hareketsiz yattığını gördüler. Sağlık ekipleri baba ve kıza hemen ilk müdahaleyi yapmasının ardından Babayı Düzce Devlet Hastanesine kızını ise Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.


Düzce Devlet Hastanesine kaldırılan baba burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatın kaybetti. Kız kardeşi Berna E. nin ise hayati tehlikesinin ise devam ettiği öğrenildi.


Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekibi resmi ve sivil ekipler intikal etti. Evin etrafını güvenlik çemberine alan ekipler vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdılar.

 

 

 

  Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekipleri ise evde delil çalışması başlatırken babası ve kız kardeşini vuran Fuat E. ise gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.


Beyciler Mahallesinde yaşanan cinayet sonrası baba Kemal E. ve Berna E. nin yakınları sinir krizleri geçirdi, Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

 

Haber: İ. Keleş