Cumayeri Taşlık Köyü’nde kan davası cinayetinde şok iddia! Cumayeri Taşlık köyü’nden geçtiğimiz günlerde öldürülen Sait Patu’nun kan davalılarının, 1 yıl önce Dokuzdeğirmen köyünde Patu diye Halit Karabulut’u öldürdüğü iddia edildi. Jandarma ve emniyet ekiplerinin Cumayeri’nde bir yıl ara ile meydana gelen iki cinayet arasındaki bağlantı olduğu üzerinde durduğu öğrenildi.


olay

 

21.07.2013'teki haber için tıklayın http://bit.ly/1yPLpHW

 


Olay geçtiğimiz yıl 21.07.2013 günü Cumayeri Dokuzdeğirmen mevkii Büyük Melen Köprüsü üzerinde meydana gelmişti. traktörle tarlasına gitmekte olan Halit Karabulut kimliği belirsiz kişilerce öldürülmüştü. Zanlılar olay yerinden hızla uzaklaşarak izlerini kaybettirmişlerdi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre 2 kişi 41 yaşındaki Karabulut'u silahla vurduktan sonra olay yerinden kaçmıştı. Traktöründe vurulduktan sonra hayatını kaybeden 2 çocuk babası Karabulut'un yakınları olay yerine akın ederken, abisi Muttalip Karabulut, kardeşinin neden öldürüldüğünü bilmediklerini, herhangi bir sıkıntısı olduğunda kendileri ile paylaşmadığını söylemişti.


Aradan geçen bir yıllık süre neticesinde Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı cinayet büro ekipleri, 41 yaşındaki Karabulut’un katil zanlılarını arama çalışmalarını sürdürürken bir cinayet olayı daha yaşandı. Cumayeri’ne bağlı Taşlık köyünde kan davası nedeni ile pusuya yatan kişi yada kişiler fındık tarlasına gitmekte olan Sait Patu’ya uzun namlulu silahlarla ateş ederek kaçtı. Patu olay yerinde hayatını kaybetti.


Cumayeri’nde aradan geçen 1 yıl içinde benzerlik gösteren iki cinayeti de jandarma ve polis ekipleri özel bir ekip kurarak birbirleriyle bağlantılı olabileceği konusunda araştırmalarını sürdürürken kaçan faillerin yakalanması için soruşturmanın geniş çaplı devam ettiği öğrenildi.

 

Haber;S.Kaşkır