D-655 Karayolu Çamköy Mevkii Kuzey Çevre yolu kavşağında meydana gelen kaza, hız ve dikkatsizliği belgeler nitelikteydi. Öğle saatlerinde meydana gelen kazada, hızını alamayan motosikletli servis elemanı kavşaktaki bariyerlere bıçak gibi saplandı.

 



Düzce merkezden Akçakoca istikametine gitmekte olan Kerem S. idaresindeki motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kuzey çevre yolu ile D-655 Karayolunu birbirinden ayıran bariyerlere hızla çarparak durabildi.


Kaza sonrası bariyerlere bıçak gibi saplanan motosikletin üzerinden fırlayan 14 yaşındaki servis elemanı Kerem S. yaralandı. Yaralı motosiklet sürücüsü için olay yerine 112 acil servis ekipleri ile trafik ekipleri sevk edildi.


Olay yerine ulaşan ekipler yaralıya ilk müdahaleyi yapmasının ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk ederek tedavi altına aldı.Motosikletin bariyerlere çapması sonucunda hasar gören bariyerler için tutanak tutmak ve temizlik yapmak için olay yerine gelen karayolları ekipleri ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.


Yaklaşık sekiz kişilik karayolu ekibi motosikleti saplandığı yerden güçlükle çıkararak çekiciye yükledi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

 

Haber: İ. Keleş