9 günlük Bayram tatili, mesai saatinin sona ermesi ile başladı. 9 Günlük tatilin ilk acı haberi Kaynaşlı'dan geldi. Tem otoyolu Kaynaşlı Asar deresi mevkiinde meydana gelen kazada 2 kişi öldü,1 kişi yaralandı.

İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan Emre Akkan idaresindeki 06 BG 5083 plakalı otomobilin edinilen bilgilere göre yağışla birlikte kayganlaşan zeminde bir anlık dikkatsizlik sonucu önünde gitmekte olan bir tıra yandan çarptığı ve yoldan çıkarak orta refüj boşluğuna girdiği belirtildi. Çarpma sonrası plakası alınamayan tır yoluna devam ederken, otomobil içinde bulunan sürücü Emre Akkan ile eşi Gülşah Akkan araç içerisinde sıkışarak feci şekilde can verdiler.. Aynı kazada otomobil içinde arka koltukta bulunan 4 yaşındaki kızları Nehir Akkan ise yaralandı. Yaralanan Nehir Akkan 112 acil servis ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Anne ve babasını kazada kaybeden 4 yaşındaki Nehir bebekin sağlık durumunun ciddiyetini korudğu belirtilirken Hayatını kaybeden Emre ve Gülşah Akkan Çiftinin ise Eski Trabzon Milletvekili Avni Akkan'ın oğlu ve gelini oldukları öğrenildi.

Bayram arefesinde meydana gelen kazanın ardından Trafik ekipleri sürücüleri bir kez daha uyarırken özellikle 9 günlük tatilin başlaması nedeniyle yoğunlaşan yollarda daha dikkatli ve kontrollü araç kullanmalarını istediler. Tem otoyolu ve D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinde sürücülerin özellikle dikkatli olmalarını isteyen trafik ekipleri yollardaki trafik işaretleri ve işaretçilerine de uyulmasını istediler.