Dün Gece Tem Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5 kişi yaralandı. İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan Emrullah Karakuş idaresindeki otomobil, TEM otoyolu Doğanlı mevkiine otomobilin arka lastiğinin çıkması sonucu yolda yaklaşık 100 metre zikzak çizerek takla attı. Takla atarak orta refüje uçan araçta bulunan aynı aileden sürücü Emrullah Karakuş, Hayriye Karakuş, Beyzanur Karakuş (14), Hayrullah Karakuş (1,5 aylık) ve Ramazan Karakuş (1) yaralandı.


Aracın takla attığı esnada arka koltuğunda bulunan 1,5 aylık Hayrullah Karakuş otomobili camından fırlayarak yeşillik alana düştü. Şans eseri küçük sıyrıklarla kazayı atlatan bebek yaralı baba tarafından muhafaza altına alınırken, kazayı gören yoldan geçen diğer sürücüler durumu 112 acil sağlık ekibi jandarma ve polise haber verdi.


Olay yerine ulaşan ekipler yaralılara ilk müdahalelerinin ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücü Emrullah Karakuş’un 2 yıl önce alkolden ehliyetine el konulduğunu öğrenilirken, Karakuş: “Dinlenme tesisinde durduk yemek yedik orada bir çocuk yanıma geldi ve 1 TL para istedi. Bende senin gibi 3 tane çocuk var param yok dedim. Ama yine de içime dert oldu dayanamadım çağırdım istediği 1 TL’yi verdim verilmiş sadakamız varmış” dedi.

yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

 

 

Haber: İ.KELEŞ