Dün öğleden sonra abisiyle birlikte serinlemek için denize giren 15 yaşındaki Ahmet Çelik bir anda gözden kaybolmuştu. Çelik’i arama çalışmaları sürüyor. Denizde kaybolan genci arama çalışmalarına Afet ve Acil Durumu (AFAD), Düzce Arama Kurtarma Ekibi (DAKE), Sahil Güvenlik, itfaiye ve su altı ekipleri devam ediyor.




Çelik’in yakınları ise deniz kenarına gelerek umutla arama çalışmalarını takip ediyor. Çelik’in kaybolmasının ardından adeta yıkılan yakınları gelecek iyi bir haberi bekliyor.

AYNI SAATLERDE BİR BAŞKA ÜZÜCÜ HABER!
Zonguldak’ın Alaplı İlçesi'nde serinlemek için denize giren 17 yaşındaki Dursun Efe Tutuş, boğularak öldü.  Dursun Efe Tutuş, arkadaşları ile birlikte Kocaman Mevkii'ndeki deniz kıyısına geldi. Dalga olmasına rağmen serinlemek için denize giren gençlerden Dursun Efe Tutuş, kısa süre sonra suda kayboldu. Haber verilmesi üzerine gelen jandarma, itfaiye ve sahil güvenlik ekipleri arama çalışması başlattı. Aramanın devam ettiği sırada vatandaşların kıyıda ceset olduğu ihbarı üzerine ekipler bölgeye yönlendirildi. Deniz kıyısında bulunan cesedin Dursun Efe Tutuş'a ait olduğu belirlendi. Tutuş'un cenazesi yapılan incelemenin ardından Alaplı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.