Beyköy yolu şehir mezarlığı önünde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.  Edinilen bilgilere göre Düzce’den Beyköy istikametine gitmekte olan 1980 doğumlu Mustafa Cemal idaresindeki 34 GL 3984 plakalı otomobil yolun karşısına geçmek isteyen 76 yaşındaki Emine Korkmaz’a çarptı.
Çarpmanın etkisi ile yerde kanlar içerisinde kalan Emine Korkmaz, kendisine çarpan otomobile bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Hastanede yaklaşın bir saat müdahale edilmesine rağmen yaşam mücadelesini kaybeden Emine Korkmaz hayatını kaybetti.
Emine Korkmaz’ın Çakırsayvan Köyü’nde oturduğu ve oğlu ile birlikte Şehir mezarlığında yatmakta olan kardeşinin mezarını ziyarete geldiği öğrenildi. Kardeşinin başında dua okuduktan sonra yolun karşısında bulunan oğlunun aracına binerek eve gideceği öğrenildi.

Ama olmadı ölüm onu kardeşinin mezarını ziyaret ettiği sırada mezarlığın hemen yanında yakaladı.  Emine Korkmaz’a araba çarptığını duyan yakınları hastaneye akın etti. Emniyet ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Haber; R. BAL