Dün D-100 Karayolu Yeni Mahalle mevkinde kan donduran bıçaklama olayının ayrıntıları netleşmeye başladı. Bıçaklama olayı sonrası geniş çaplı çalışma başlatan Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro ekipleri şüphelilerden birinin kimliğini tespit etti.
Emniyet, Bacak, kasık, el ve omuzundan yaklaşık 8 bıçak darbesi ile kanlar içinde ölüme terk edilen 25 yaşındaki Osman Hamdi E.’nin bıçaklayıp kaçan şahsın 5 ay önce tartıştığı ve çıkan kavgada bıçakla yaraladığı E. K. olduğu üzerinde duruyor.
Alınan bilgiye göre; 5 ay önce aralarında husumet başlayan  E. K., Osman Hamdi E.’yi Rasim Betir Paşa Bulvarı üzerindeki bir fırında çağırmış, burada çıkan kavgada Osman Hamdi E., E. K.’yı omzundan bıçakla yaralamıştı.
Düzce Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, E.K. ile kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişiyi daha yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
Öte yandan kanlar içinde bulunarak Düzce Atatürk Devlet hastanesi Acil servisine sevk edilen Osman Hamdi E.’nin ameliyata alındığı ve tedavisine yoğun bakımsa devam edildiği öğrenildi. çok kan kaybeden Osman Hamdi E.’nin durumu ciddiyetini koruyor. 

Haber;S.KAŞKIR