Düzce sokaklarında bugün korku dolu anlar yaşandı. Hafta sonu güneşli hava nedeniyle kalabalık bir gün geçiren şehir merkezinde yumruklar konuştu, bıçaklar çekildi.


Kavga iddiaya göre İki grup arasında küfürleşme yüzünden kavga çıktı. Uğur Ş., adlı gencin alışveriş merkezi önünde iki kişi tarafından darp edildiğini gören Ömer Y. adlı kişi kavgayı ayırmaya çalıştı. Kavgaya bıçaklar da dahil olunca kavgayı ayırmak için giren Ömer Y. baldırından yaralandı.

Uğur Ş. ise elinden bıçakla yaralanırken, yine vücudunun çeşitli yerlerinden darp edildi. Kavgayı gören vatandaşlar, durumu hemen emniyete bildirdi. Polisin geldiğini gören iki kişi hemen ara sokaklara kaçarak izini kaybettirmek istedi.



Kısa süreli kovalamacaya sahne olan Düzce sokaklarında emniyet ekipleri, iki kişiyi yakaladı. Yaralılar için ise olay yerine sevk edilen 112 ekiplerince ilk müdahaleler yapıldı. bir anda ortalığın karışmasıyla etrafı meraklı vatandaşlar sardı…



Kavgayı ayırırken yaralanan Ömer Y., Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilirken, Uğur Ş. İse Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altına alındı.

Bıçaklama ve darp olayına karışan iki kişi ile görgü tanıkları ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor…
Haber;S.KAŞKIR