Dün akşam saatlerinde Kaynaşlı ilçesi Sarıyer mahallesinde iki grup arasında çıkan kavgada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılarak ameliyata alınan 18 yaşındaki Ertuğrul Kıyak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Olay akşam saatlerinde Kaynaşlı ilçesi Sarıyer mahallesinde yaşandı.M.K.(15),E.K.(18) ve C.Ş. kavgaya karıştı.Neden çıktığı henüz belirlenemeyen kavganın büyümesi üzerine bıçaklar çekilmiş ve 3 kişi yaralanmıştı.M.K. isimli şahısın arkadaşları arasında çıkan kavgayı duyması üzerine kavgayı ayırmak için olay yerine gittiği ve kavgayı ayırmak istediği sırada sırtından bıçaklandığı iddia edilmişti. Kısa sürede olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmışlardı.Ancak ağır yaralı olarak özel hastaneye kaldırılan ve acil ameliyata alınan Kaynaşlı Süperlit Turizm ve Otelcilik 11. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Ertuğrul Kıyak yapılan tüm müdahalelere rağmen kan kaybından sabaha karşı yaşam mücadelesini kaybetti.

Yapılan araştırmalar neticesinde Ertuğrul Kıyak'ın A.K isimli şahıs tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edildi. A.K. cinayetten, Y.C. isimli bir şahısta bıçakla yaralama suçundan emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi..

 



Ayrıca Kavgada bıçaklanan 3 kişininde olayla alakası olmadığı ve kavgaya sonradan müdahil olduğu ifade edildi.

 

 

 

 

 

Haber;P.Yıldırım