Bugün saat 14.00 sıralarında meydana gelen olayda Beyciler Mahallesi'nde 13 yaşındaki bir çocuk aynı yaşlardaki bir başka çocuğu bıçakla yaraladı.

13 yaşında olan A.K isimli çocuk henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartıştığı aynı yaşlardaki F.C.P isimli çocuğu 4 yerinden bıçakladı. Beyciler Mahallesi 1755 sokakta meydana gelen olayda 4 yerinden yaralanan F.C.P isimli genç kanlar içinde kalırken hemen 112 ekipleri ile polise haber verildi.

F.C.P olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, A.K ise gözaltına alındı. 2 çocuğun okulda olması gereken saatlerde meydana gelen bu olay, Düzce'de şiddet olayların küçük yaşlara kadar düştüğünü gözler önüne serdi. 13 yaşındaki çocukların bile en ufak bir kavgada bıçağa sarılması yetkillerin acil önlem alması gerektiğini gösterdi.

Okula gitmesi gereken gençlerin gündüz vakti ellerinde bıçaklarla kavga etmesi ve arkadaşlarını bıçaklaması tepki ile karşılanırken durumun çözümü noktasında yetkilerin biran önce harekete geçmesi gerekiyor.

Haber; M. YILMAZ