Kaza tem otoyolu büyük açma mevkiinde meydana geldi. İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan Ömer vergili idaresindeki 31 U 6205 plakalı tır emniyet şeridinde park halindeki Mehmet Altınkaya’ya ait kamyonete yandan çarptı.

 

 

Çapmanın etkisi ile yoldan çıkan her iki araçta şarampole uçtu. Kaza sonrası tır sürücüsü Ömer vergili ile kamyonet sürücüsü Mehmet Altınkaya ve yanında yolcu olarak bulunan yaşar Altınkaya yaralandı. Kazayı gören yoldan geçen diğer sürücüler hemen kazazedelerin yardımına koştu. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri jandarma ve bölge trafik ekipleri sevk edildi.

 

 

Karayolları ekipleri ise kaza yerine ulaşarak başka bir kazaya sebebiyet vermemek için yolda işaretleme yaptılar. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasının ardından çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

 

 

Kamyonetini emniyet şeridine çekerek bekleme yapan kamyonet sürücüsü Mehmet Altınkaya ile yanında yolcu olarak bulunan yaşar Altınkaya’nın yol kenarında tartıştıkları ve bu esnada Ömer vergili idaresindeki tırın çarptığı iddialar arasında yer aldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan kamyonet sürücüsü Mehmet Altınkaya’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

 

 

 

 

 

HABER : İ.Keleş