17 Haziranda tatile giren okulların ardından herkes tatil yapmaya doğru yola çıktı. Hafta sonu yolarda yaşanan yoğunluk ile birlikte kazalarda beraberinde geldi. Hafta sonu özellikle TEM Otoyolunda bir çok kaza meydana geldi ve kazalarda bir çok kişi yaralandı.

Yaşanan kazaların sevindirici tek tarafı bir ölümle sonuçlanan kazanın meydana gelmemiş olması. Hafta sonu yoların yoğun olmasında dolayı yaşana kazalara bakıldığından toplam 22 kişinin yaralandığı görülüyor. İl Emniyet Müdürlüğü’nden alınan rapora göre cumartesi ve Pazar güleri Düzce İl Genelinde toplam 17 trafik kazası meydana geldi.

Bu kazaların 10 tanesi yaralamalı olarak kayıtlara geçerken, 7 kaza maddi hasarla atlatıldı. Yaşanan 10 yaralamalı kazada toplam 22 kişi yaralanırken kazalarda neyse ki ölüm olmadı. Yetkililer kazalara karşı özellikle yaz aylarında uyarılarını da artıyor.

Tatil yolunun kana bulanmaması için sürücülerin dikkatli seyretmesini isteyen yetkililer yolarda bulunan trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiğini ifade ediyorlar.

Haber; R. BAL