Düzce Akçakoca D-655 Karayolu Sancaklar mevkiinde dün gece iki ayrı kaza meydana geldi. Kazalardan ilki saat 21.00 sıralarında yaşandı. Kazada şans eseri ölen olmazken iki kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Zarif Top idaresindeki 81 AS 757 Plakalı otomobil aynı istikamete giden Barış Çavuşoğlu idaresindeki 81 DD 785 plakalı motosiklete çarptı.

Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Barış Çavuşoğlu ile yanında bulunan Ramazan Demir yaralandı. Yaralılar 112 Acil ilkyardım ambulansı ile Konuralp Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kazanın ardından Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.


Aynı yerde meydana gelen bir diğer kaza ise saat 23.30 sıralarında yaşandı. Ancak bu kez kazada bisiklet sürücüsü; ilk kazadaki motosiklette bulunanlar kadar şanslı değildi ve ağır yaralandı.



Rafet Kaptan idaresindeki 81AE 826 plakalı minibüs sürücüsü aynı istikamete giden İsmail Han’ın kullandığı bisiklete çarptı. İddiaya göre kontrolsüz şekilde şerit değiştiren Han'a arkadan gelen minibüs çarptı. Ağır yaralanan Bisiklet sürücüsüne ilk müdahale olay yerinde 112 ekiplerince yapıldı. Hemen Hastaneye kaldırılan İsmail Han yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazanın ardından minibüs sürücüsü göz altına alınırken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.