Bayramın son günü acı haber Yayla Köyünden geldi. 21 yaşındaki genç kız kendini evinin tavanına asarak canına kıydı.


Olay dün gece Boğaziçi’ne bağlı yayla köyünde meydana geldi. Ailesinin köydeki düğününe gitmesini fırsat bilen genç kız girdiği bunalım sonucu kendini asarak canına kıydı.


Köydeki komşularının düğününe davetli olan Töngel ailesi düğün için hazırlık yaparak evden çıktılar. Ancak aile fertlerinden 21 yaşındaki Ebru Töngel düğüne katılmayarak evde kaldı. Ailesini düğüne yolcu eden genç kız girdiği evinin çatı katına çıktı ve tavana astığı ipi boynuna geçirerek hayatına son verdi.


Bir süre sonra düğünden dönen Töngel ailesi kızlarını evde aradı, son olarak çatı katına bakan aile fertleri gördükleri manzara karşısında şoka girdi. Hemen 112 acil servis ekipleri ile jandarma ekiplerine haber veren yakınları sinir krizleri geçirdi.


Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. İl jandarma komutanlığı olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda 21 yaşındaki genç kızın cansız bedeni Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morgun kaldırıldı. Jandarma ekipleri bayramın son günü canına kıyan Ebru Töngel’in ölüm nedeni için geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

Haber;İ.Keleş