Düzce’de masaya yatırılması gereken konulardan biri de motosikletler… son günlerde kazalarda artış yaşanan ve özellikle gençlerin kullanmayı tercih ettiği motosikletler can yakmaya devam ediyor.. kasksız motosiklet sürücülerine, hız ve dikkatsizlik eklenince tıpkı bugün olan kazadaki gibi kötü sonla bitiyor… daha birkaç gün önce dikkat çektiğimiz ve başka canlar yanmasın dediğimiz motosiklet kazalarından biri de bugün yaşandı.

Fevzi Çakmak Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında motosikletin otomobile arkadan çarpması sonucu motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Eski Bolu Caddesi Fevzi Çakmak Mahallesinde emniyet istikametinden merkez istikamete gitmekte olan Ramazan Çakmak idaresindeki otomobile yine aynı istikamette gitmekte olan Erdinç Yiğit idaresindeki motosiklet arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile yola savrulan motosiklet sürücüsü Erdinç Yiğit kanlar içinde yere yığıldı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri ile emniyet ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine giden sağlık ekipleri ağır yaralı 22 yaşındaki Erdinç Yiğit ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasının ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

kaza sonrası araç sürücüsü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Haber; İ.KELEŞ