D-100 Karayolu İstanbul istikameti Çerkez Taşköprü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre Zeki Çetin idaresindeki 34 GK 1804 plakalı otomobil kavşağa girdiği sırada sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje vurdu.

Kazada sürücü yaralandı. 112 ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı tedavi altına alındı. Kaza sonrası D-100 karayolu İstanbul istikametinde trafik bir süre yan yoldan verildi.

Kavşakta uzun araç kuyruklarının oluşması araç sürücülerini çileden çıkardı. Otomobilin yoldan kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Sürücü Zeki Çetin’in Fransa’da ikamet ettiği ve aracı İstanbul Hava Limanından kiraladığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖNÜNDEKİ OTOMOBİLE ÇARPTI

İkinci kaza ise D-655 Karayolu Akçakoca istikametinde meydana geldi. Hasan Kılıçal idaresindeki 67 LR 883 plakalı motosiklet önünde seyreden 1984 doğumlu Fedai Çetin idaresindeki 81 BM 072 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazanın etkisi ile motosiklet sürücüsü Hasan Kılıçal, yaralandı.

Olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılan yaralı tedavi altına alındı. Kaza sonrası kavşakta trafik uzun süre tek şeritten sağlandı.

Polisin yaptığı incelemenin ardından araçlar yoldan kaldırıldı. Daha sonra yolda trafik tekrar normale döndü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber; R. BAL