Boğaziçi Osmanca mevkii D-655 karayolunda saat 19:45 sıralarında meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti 5 kişi yaralandı.

İddiaya göre 81 BL 776 plakalı İsmail Toramanoğlu idaresindeki otomobil karayolunda önüne çıkan büyükbaş hayvana çarpmamak için direksiyonu kırınca aracın hakimiyetini kaybetti ve orta refüjü aşarak diğer şeride geçti. Karşı yönden gelmekte olan 16 JFJ 29 plakalı Zafer Ercan idaresindeki araçla çarpıştı çarpışma sonucu serbest muhasebeci olduğu öğrenilen İsmail Toramanoğlu olay yerinde hayatını kaybetti.

Meydana gelen kazada 16 JFJ 29 Plakalı araç sürücüsü Zafer Ercan ve araçta bulunan Gönül NURSEL, Aycan NURSEL, Nurcan NURSEL ve İkbal Naz ERCAN isimli şahıslar yaralandı.

Önüne çıkan hayvana çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kaybeden ve meydana gelen kazada hayatını kaybeden İsmail Toramanoğlunun oğlu, kızı ve yakınları kaza yerinde sinir krizi geçirdiler.Yaralılar olay yerine çağrılan Düzce belediyesi itfaiyesi kaza kırım ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştıkları araçlardan çıkartılarak 112 ambulanslarıyla Düzce Üniversitesi Araştırma Hastanesi ve Düzce Atatürk Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındılar. Kazada hayatını kaybeden İsmail Toromanoğlu’nun cesedinin başında ağıtlar yakan yakınlarının gözyaşları herkesi duygulandırırken çevrede toplanan vatandaşlar "Konuralp ve Boğaziçi beldelerinde hayvancılığı yasaklamalılar gece gündüz başıboş hayvanlar sürekli yollarda geziyor ve sebep oldukları kazalar yüzünden onlarca can kaybı meydana geliyor" dediler.

Cumhuriyet savcısının hayatını kaybeden vatandaşın cesedini Devlet Hastanesine getirilmesini istediği görevliler tarafından yakınlarına söylenince kısa süreli tartışma yaşandı ve Toramanoğlu’nun cesedi Konuralp belediyesine ait ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis ve Jandarmanın yaptığı çalışma sonucunda kaza yerinden araçların çekilmesiyle birlikte Düzce Akçakoca D- 655 karayolu trafik akışına yeniden açılırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.