TEM otoyolu Bolu Dağı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında takla atan araca yine aynı istikamette gitmekte olan başka bir araç çarptı. Kazada 11 kişi yaralandı.

 


İstanbul'dan Ankara istikametine gitmekte olan Tarık Bakıroğlu idaresindeki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Takla atan araca yine aynı istikamette gitmekte olan Burak Fazıl Aslan idaresindeki otomobil yandan çarptı . Can pazarının yaşandığı TEM otoyolunda, etrafa savrulan otomobil parçaları ile ortalık savaş alanına döndü.


kaza sonrası Tarık Bakıroğlu, Furkan Dargın, Melek Dargın, Hicran Dargın, Mehmet Bakıroğlu ,Filiz Bakıroğlu, Eyüp Can Bakıroğlu, Ömer Faruk Bakıroğlu, Berkay Metin, Gülgün Efe Ve Gülüzar Aslan yaralandı.
Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, jandarma ve polis ekibi sevk edildi.

kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. bazı yaralılar ise ambulan gelmesini beklerken, sağlık ekipleri tarafından havanın soğuk olması nedeni ile battaniyelere sarıldılar. kaza yerine Bolu'dan da takviye 112 ekibi sevk edildi. kaza nedeni ile Tem Otoyolu Ankara İstikametine trafik emniyet şeridinden verilirken yaralı yakınları görüntü almak isteyen basın mensuplarını hakaretler ederek darp etmeye kalkıştı. kısa süreli arbedenin ardından ise jandarma ekiplerinin müdahale etmesi sonucu çıkan arbede yatıştırıldı.


yaralılar Düzce ve Bolu'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.Tem
Ankara istikametinde yaşanan kazanın ardından kilometrelerce araç konvoyu oluştu.araçlarınçekici aracılığıyla yoldan kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.

Haber;İ.KELEŞ