Kaza sabah 04:30 da meydana geldi. Ankara'dan İstanbul yönüne giden Mustafa Sarı idaresindeki 66 NA 005 plakalı yolcu otobüsü, Çaydurt gişelerini 2 kilometreyi geçince kar ve buzlanma sebebiyle bariyerlere çarparak yan yattı. Kaza sonrası olay yeri can pazarına dönerken, çok sayıda ambulans yaralıları Köroğlu Devlet Hastanesi ve İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Ölen kişilerin ve yaralananların kimliklerinin tespit çalışmaları devam ediyor.

Yaralılar ambulansa bindirilirken ikinci bir kaza meydana geliyordu. Yolun kaygan olması sebebiyle durmakta güçlük çeken araçlar az kalsın ikinci bir kazaya sebep oluyordu. Bir anda panikleyen yaralılar kaçışmaya başlarken, yolcu otobüsü kalabalığın içine girmekten son anda durarak kurtulabildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Gerede'de de otobüs devrildi: 3 ölü

Bolu'nun Gerede ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

Kaza saat 05:00'de meydana geldi. İstanbul'dan Ankara istikametine giden, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 34 SK 930 plakalı yolcu otobüsü, Bolu'nun Gerede ilçesi Cankurtaran mevkii yakınlarında devrildi. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 10'dan fazla kişi de yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans geldi. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldılar.