Bolu’da yaşayan ve ayrılıp yeniden bir araya geldiği kocasının kendisini aldattığı kuşkusuna kapılan kadın, kocasının boğazını satırla kesti, ardından polise giderek teslim oldu. Olay Bolu’da şok etkisi yarattı.

İki çocuk annesi Gülay Çelik, kendisini aldattığı kuşkusuyla dört yıldır ayrı yaşadığı kocası İhsan Çelik ile yaklaşık on gün önce yeniden bir araya gelerek birlikte yaşamaya başladı.

Çift geçen akşam yeniden kavga ederken, İhsan Çelik, kavganın ardından yatağına giderek uyurken,  eşi de geç saatlerde evdeki satırı aldı. Kadın kocasını  boğazını satırla keserek öldürürken, olayın ardından polise giderek teslim oldu.

Olayın Boluluları sarsan yönlerinden birisi de ailenin biri 27, biri de 12 yaşında  çocuklarının olay anında evde bulunmaları oldu. Sesleri duyan ve babalarını kanlar içinde gören ve şok geçiren çocuklar, komşuları tarafından sakinleştirildi.

İki Kardeş babalarının annelerini aldatmasının s öz konusu olmadığını ifade ederken, olayın Bolu’da yarattığı yankılar hala sürüyor.