Trafik canavarı can yakmaya devam ediyor dün akşamdan bu yana meydana gelen kazalarda 2'si çocuk 10 kişi yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

1 NİSAN'DA YAPILAN "DÜZCE KAZA REKORTMENİ" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...



İLK KAZA SAÇMALIPINAR'DA

İlk kaza haberi Gölyaka Saçmalıpınar Köyü'nden geldi. Edinilen bilgilere göre; Saçmalıpınar yolunda traktörün devrilmesi sonucu traktörde bulunan İdris Okşit, Muhammet Okşit,Tarık Okşit, Mustafa Okşit yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan 112 acil servis ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

İkinci kaza ise sabah saatlerinde Cumayeri'ne bağlı Dokuzdeğirmen Köyü ile Mısırlık yolu arasında meydana geldi. Kazada 81 AG 765 plakalı jip ile 81 EF 778 plakalı münibüs kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası araçlarda bulunan Büşra Köse, Kardelen Köse ve Gönül Köse yaralandı. Yaralılar, Düzce Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

GİŞELERDE KAZA

Bir kaza haberi de Kaynaşlı ışıklı kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Mehmet İsaoğlu idaresindeki 38 DY 384 plakalı TIR, iddiaya göre yeşil ışıkla birlikte TEM otoyolu gişelerine dönmek istediği esnada Kaynaşlı'dan Düzce istikametine gitmekte olan Aykut Şeref idaresindeki 34 YM 415 plaklı araç TIR'a yandan çarptı. Kazada sürücü Aykut Şeref ile yanında bulunan Hatice Nur Şeref ve bir bebek yaralandı. Yaralılar 112 acil servis ekiplerince Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Son 24 saat içinde meydana gelen trafik kazalarında 10 kişi yaralanırken, kazaların dikkatsizlik aşırı hız ve kurallara uyulmamasından meydana gelmesi dikkat çekti.

 

Haber: S. KAŞKIR