Düzce sokaklarında hareketli saatler….Evini boyatmak için anlaştığı kişi tarafından aracı çalındı. Akşam saatlerinde meydana gelen olayda emniyet adeta teyakkuza geçti.
Orhan Alagöz’ün aracı, iddiaya göre evini boyatmak için anlaştığı 17 yaşındaki Sinan D. tarafından çalındı. Aracının çalındığı ihbarını alan polis ile zanlı arasında uzun süren kovalamacada bir trafik polisi aracı da zarar gördü.

 

 


Kovalamacaya çok sayıda sivil ve resmi ekip katıldı. Araç Haydar Gördebil bulvarından Azmimillî mahallesine giderken önünü kesen polis aracına çarptı.
Polis aracı zarar görürken şüpheli araç hızla kaza yerinden uzaklaştı. Çok sayıda polisin peşine düştüğü araç Aydınpınar caddesinden Çay Mahallesi istikametine giderek izini kaybettirmeye çalıştı. Emniyet ekiplerinin bazı noktalarda kapan kurduğu kovalamacada trafiği tehlikeye sokarak araç kullanan şahıs, aracı Ağa Mahallesi 1982. Sokakta terk ederek yaya olarak kaçtı. kovalamacada bir polis memuru da elinden yaralandı.

 

 


Bir süre polisin kovaladığı otomobil Ağa Mahallesi 1982. Sokakta terk ettiği araçtan dumanlar yükseldi. Polis ekipleri hemen itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri gerekli müdahaleyi yaptı. Araç etrafına şerit çeken polis ekipleri olay yeri inceleme ekiplerini tarafından incelenmek üzere muhafaza altına alındı.Emniyet ekipleri ortalığı birbirine kaçan sürücüyü kısa sürede gözaltına aldı...

 

 

 

Haber; İ.KELEŞ