TEM otoyolu İstanbul istikametinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 7 lişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre Eyüp Kaya idaresindeki 34 BK 5260 plakalı otomobil TEM Otoyolu Kaynaşlı mevkiine geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan bariyerlere sürterek yaklaşık 50 metre ilerledi.

Daha sonra otomobil bariyerleri aşıp ters dönerek durabildi. Meydana gelen trafik kazasında sürücü Eyüp Kaya ile birlikte araç içerisinde bulunan Samet, Semih, Narin, Süreyya, Beyda ve Meryem Kaya yaralandı.



Kazanın ardından olay yerine hemen 112 acil servis ambulasları sevk edildi. Olay yerine gelen 112 acil servis ambulasları ile yaralılardan Eyüp, Samet, Semih ve Narin Kaya Üniversite Hastanesi’ne kaldırılırken, Süreyya, Beyda ve Meryem Kaya Düzce Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.



Kaza sonrası aracın yandığını görenler hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangının olmadığını görünce tekrar geri döndü.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber; R. BAL