Tem Otoyolu Ankara istikameti Gümüşova mevkiinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre 43 yaşındaki Hakan Aydoğan idaresindeki 34 BY 5444 plakalı otomobil önde seyreden 33 yaşındaki İbrahim Dinç idaresindeki 06 AF 2206 TIR’a çarptı.

Çarpmanın etkisi ile otomobilde bulunan sürücü Hakan Aydoğan ve yanında bulunan 43 yaşındaki Ayşegül Öztürk yaralandı. Yaralılar otomobil içerisinde sıkışırken olay yerine hemen itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaralılar hurdaya dönen aracın içerisinden kendi imkanları ile çıkmayı başarırken, olay yerine gelen 112 acil servis ambulansları ile olay yerinden alınarak Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ayşegül Öztürk’ün kafa tranvası geçirdiği öğrenildi.

Kaza sonrası temde trafik kontrollü olarak sağlanırken, herhangi bir kazaya daha mahal vermemek için emniyet ekipleri kaza yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber; R. BAL