İstanbul Caddesi ile Nezih Tütüncüoğlu Bulvarının kesiştiği kavşakta otomobil ile yolcu otobüsü çarpıştı, kazada 2 kişi yaralandı.

 

 

İstanbul Caddesi’nden Olimpiyat İstikametine gitmekte olan Muhammer M. İdaresindeki Gölyaka Belediyesi Özel Halk Otobüsü, Nezih Tütüncüoğlu Bulvarından İstanbul Caddesi’ne çıkmak isteyen İlge T. İdaresindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Kaza sonrası otomobil sürücüsü İlge T. İle yanında yolcu olarak bulunan kızı Duru T. Yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada otomobil büyük hasar alırken yolcu otobüsünün yaklaşık 30 metre fren yapması ise dikkatlerken kaçmadı.



Kaza sonrası bazı vatandaşlar ise “şehir içinde bu kadar hızlı gidilir mi?” diyerek sitem etti. kaza yapan araçlar çekici yardımı ile yoldan kaldırılırken, otobüs sürücüsü Muhammer M. Otobüsün arkasından çıkardığı fırça ile yolu süpürdü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken otobüs sürücüsü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

 

Haber:İ.KELEŞ