Düzce’de son aylarda yaşanan intihar, bıçaklama ve vurulma olaylarına bir de cinayetler eklendi. Çeşitli nedenlerle bunalıma giren, tartışan, kavga edenlerin ya canına kıyması ya da silah-bıçağa sarılması sonucu yaşanan istenmeyen olaylar artık ürkütücü boyutlara ulaşmaya başladı. Son olarak Düzce’de 1 gün içerisinde biri çifte olmak üzere 2 ayrı cinayet işlendi.

 

 

Akçakoca'daki iki arkadaştan birinin diğerini vurmasıyla sonuçlanan cinayettin ardından öğle saatlerinde Cumayeri'nde bir kişi iki kardeşini tüfekle vurarak öldürdü.

İddiaya göre; Cumayeri'ne bağlı Subaşı Köyü'nde yaşayan ve aralarında bir süredir husumet bulunduğu belirtilen Ahmet A. ile kardeşleri arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştı.

 



Fındık arsası yüzünden çıkan kavga büyüyünce ağabey Ahmet A. kardeşleri Mehmet A. ve Zilver A.'yı tüfekle vurarak kaçtı. Yakınlarının ihbarı üzerine, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. İki kardeşin olay yerinde öldüğü tespit edilirken, Jandarma, şüphelinin yakalanması için soruşturma başlattı.

Öğle saatlerinde meydana gelen cinayetin ardından kaçan cinayet zanlısını yakalamak için belirlenen eşkal doğrultusunda emniyet alarma geçti. Polis telsizinden durum anons edilip tüm ekiplerin duyarlı olması istendi. 


Haber: S. KAŞKIR