VIDEO 1

VIDEO 2

 

Erzurum’dan gelerek birçok ilde dolandırıcılık yapan şahıs Düzce’de yakayı ele verdi.

 

İstanbul’da bir okuldan sahte kimlik ve laptop çalan hırsızın son adresi Düzce oldu. Düzce’de bir okula giren Metin T. isimli dolandırıcı buradan çaldığı emekli tanıtım kartı ve sürücü belgesi ile bir telefon bayiine girerek telefon almak istedi.

 

 

 

Ancak çaldığı kimlik satış temsilcisi Z.G'nin tanıdığı olunca, dolandırıcının da foyası ortaya çıktı. Durumu fark eden Dükkan sahibi polise haber verirken, çalışanlar dolandırıcıyı oyalamaya çalıştı. Durumu farkeden dolandırıcı, dükkandan çıkarak polis evi sokağına kaçtı.

 

M.T. isimli şahıs polis evi sokağındaki polis ekipleri tarafından önü kesilerek gözaltına alınmak istendi, fakat üzerinde bulundurduğu falçatayı polislere sallayarak yaralamaya çalıştı. Dikkatli bir şekilde dolandırıcının etrafını çeviren ekipler, M.T.'nin bir anlık dalgınlığından yararlanarak gözaltına aldı.

 

 

 

Gözaltına alınan dolandırıcı kelepçelenerek polis otosuna bindirilmesinin ardından il emniyet müdürlüğü asayiş şube müdürlüğü hırsızlık büro ekipleri tarafından sorguya alındı.

 

Yapılan sorgulamalarda şahsın 70'e yakın suçtan arandığı tespit edildi. Dolandırıcılıktan gözaltına alınan Metin T. isimli şahıs bugün adliyeye çıkarıldı.
 
Adliyeye çıkarılırken yüzünü saklayan dolandırıcı, görüntü alan basın mensuplarının pişman mısınız? sorusunu ise cevapsız bıraktı.

 Haber;İ.KELEŞ