Geçtiğimiz haftalarda hastane caddesinde bir alışveriş merkezininin arkasındaki inşaatta intihara teşebbüs eden madde bağımlısı genç bu kez D-100 karayolu kervan mevkiindeki üstgeçitten atlamak istedi. Olay bu akşam saat 17.00 sıralarında meydana geldi. D-100 karayolu Kervan mevkiindeki üstgeçide çıkan 20 yaşındaki Emrah C. Intihar etmek istedi.

4 MAYIS TARİHİNDE "İNŞAATTAN ATLAYACAKTI" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...



Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye itfaiye, polis ve 112 ekipleri sevk edildi. D-100 karayolunun Ankara istikametide trafiğe kapatılırken, polis ekipleri ve genç arasında ikna çabaları başladı.

 



Polis genci ikna etmeye çalışırken itfaiye erleride yangın merdiveni ile gence arkadan yaklaştı. 20 yaşındaki Emrah C.'nin bir anlık dalgınlığından yararlanan itfaiye ve polis ekipleri genci yakalayarak güvenli bir yere aldı. Olaydan yara almadan kurtulan genç, emniyete götürüldü.



Madde bağımlısı olduğu iddia edilen Emrah C. 2 hafta öncede Hastane caddesindeki alışveriş merkezinin arkasındaki inşaatın 4. kattından atlamak istemiş, polis ekiplerinin ikna çabalarıyla çatıdan indirilmişti.


Haber: S. KAŞKIR