Kültür Mahallesi Anıtpark Meydanında bulunan Atatürk büstünün arka kısmında çıkan kavgada bir genç kız bacağından bıçaklandı.

 


Edinilen bilgilere göre; Anıtpark’ta bulunan ağaçlık alanda 14 yaşındaki N.B. ile 16 yaşındaki S.M.G. isimli kızlar arasında henüz öğrenilemeyen bir sebepten tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine bıçaklar çekilerek kan döküldü.

 


kavga esnasında yanında bulundurduğu bıçağı çeken S.M.G. isimli kız N.B. İsimli genç kızı bacağından iki bıçak darbesi ile yaraladı.Yaralanan N.B. yeşillik alan üzerinde yere yığılırken olayın şüphelisi olan S.M.G. suç aleti bıçağı yeşillik alana atarak uzaklaştı.



durumu gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda yunus ekibinin yanı sıra çevik kuvvet ekipleri de sevk edildi. Yaralı genç kız için olay yerine ulaşan 112 acil servis ekipleri yaralıyı sedye ile ambulansa taşıyarak hastaneye sevk etti.


Olay sonrası İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekipleri bıçaklanmanın yaşandığı yerde detaylı delil incelemesi yaptı. Sık sık yaşanan bıçaklama olaylarına bu sefer kızların başrolde olması ise çevredekiler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

 

Haber: İ.KELEŞ