Şeref Öztürk, dün Bolu Dağı Polis evi mevkiinde ormanda kestane toplarken bir ayının saldırısına uğrayarak yaralanmıştı. Ayının saldırısından kurtulan Şeref Öztürk hafif yaralı olarak ormana kaçmış, Cep telefonu ile jandarmayı arayarak yardım istemişti. Şeref Öztürk'ün bulunması için Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Düzce İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, DAKE, UMKE ve jandarma ekipleri seferber oldu.

 

 


Arama kurtarma ekiplerinin cep telefonundan görüşerek yerini tespit etmeye çalıştığı Şeref Öztürk bulunduğu yeri tam olarak anlatamazken, ormanın içerisine giren arama kurtarma ekipleri siren çalarken vatandaşlar da tabanca ile havaya ateş etti. Ancak, Şeref Öztürk ne siren sesini nede silah sesini duymadığını söyledi.


Şeref Öztürk’e cep telefonu ile 20’in üzerinde arama yapılarak 12-13 saat boyunca irtibat kuruldu. fakat cep telefonunun şarjının bitmesi ile saat Saat 03.00’den itibaren telefon irtibatı da kesildi.
Arazinin engebeli, sık ormanla kaplı olması, havanın kararması ve Şeref Öztürk ile irtibatın kesilmesi nedeni ile arama çalışmalarına ara verilerek günün ağarmasıyla birlikte yeniden aramaya devam edileceği belirtildi.


Ve mutlu son


Jandarma, Bolu ve Düzce’den AFAD DAKE ekipleri ile birlikte sivil vatandaşların da katıldığı arama çalışmaları sonuç vermezken, sabahın ilk ışıkları ile birlikte mutlu haber geldi. Şeref Öztürk sabah saatlerinde Kaynaşlı’nın Darıyeri Hasanbey Köyüne kendi imkanlarıyla ulaşmayı başardı. Ayı tarafından yaralanan Şeref Öztürk’ün yorgun ve bitkin olduğu gözlendi.

 

 

 

 

 

 

HABER:S.KAŞKIR