Düzce emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri yılbaşı gecesinde alarma geçti. Bazı ekipler şehir merkezindeki trafik akışını yönlendirirken bazı ekipler de alkol ve emniyet kemeri uygulaması yaptı.
Eski yılı uğurlayıp 2014 yılını alkol duvarlarını aşarak karşılayanların gecenin ilerleyen saatlerinde çevreye rahatsızlık vermemesi için ekipleri gece boyu caddelerdeydi.

 

 

 

Genel olarak gece saatlerinde Düzce şehir merkezi sakin görünürken, emniyet ekipleri de gece boyu vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için cadde ve sokakları kontrol altında tuttu.
Evleri yerine, yeni yıl için ışıl ışıl süslenen eğlence mekanlarını tercih eden vatandaşlar, 2014 yılını coşku içinde karşıladı.

 

 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı nedeniyle eğlence mekanları özel eğlence programları hazırladı. Haftalar önce rezervasyon yaptıran Düzceliler, doyasıya eğlendi. Saatler 00.00’ı gösterdiğinde heyecan doruk noktaya çıktı. Düzce’de yılbaşı gecesini eğlence mekanlarında geçiren vatandaşlar geç saatlere kadar eğlendi.

 

Haber: S. KAŞKIR