Olay 21.00 sıralarında Cedidiye Mahallesi Cedidiye Camii ile Düzce Belediyesi binası arasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Cedidiye Camii ile Düzce Belediyesi arasında bulunan kısımda iki kişi arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine şahıslardan biri yanında bulundurduğu tabanca ile ateş etti. Aldığı kurşunla birlikte yere yığılan Taner K.'ye bir el daha ateş edildi.


Olaydan sonra şüpheli, elindeki silahla birlikte hızla Atatürk Bulvarına doğru hızla kaçarken vatandaşlar emniyet ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda sivil ve resmi ekiplerin yanı sıra yaralı Taner K. için 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, ağır yaranan şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak Düzce Atatürk Devlet Hastanesine sevk etti.

Olay sonrası emniyet ekipleri olayın şüphelisini arama çalışmalarını sürdürürken olay yeri polis ekipleri tarafından emniyet şeridiyle çevrildi. İl emniyet müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri silahla saldırının yaşandığı yerde delil çalışmaları yaptı.

Asayiş şube müdürlüğüne bağlı tüm birimler, silahlı saldırganın yakalanması için geniş çaplı soruşturma sürdürüyor.
Haber:İ.KELEŞ