İlin değişik noktalarında meydana gelen trafik kazalarında toplam beş kişi yaralandı. İlk kaza haberi Yığılca ilçemizden geldi. Yığılca-Alaplı yolu üzerinde iki kamyonun kafa kafaya çapışması sonucu bir kişi yaralandı. Yığılca'dan Alaplı'ya gitmekte olan Hasan Mandıralı idaresindeki 81 AF 185 plakalı kamyon, karşı istikametten gelen Yüksel Kaçar idaresindeki 81 AF 343 plakalı kamyonla çarpıştı. 81 AF 343 plakalı kamyonun sürücüsü Yüksel Kaçar araç içinde sıkışınca Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne ait kaza kırım aracını beklemek zorunda kaldı. Kazadan yaklaşık bir saat sonra sıkıştığı yerden çıkartılan kamyon sürücüsünün ayaklarının kırık olduğu öğrenildi.

İkinci bir kaza haberi ise Öztürkler Kavşağı'ndan geldi. Aldığımız bilgilere göre yol kenarında bekleyen 12 yaşındaki Hazel İrem Sayın önünden geçen arabanın sıçrattığı sudan kaçmak isterken arkasından geçen kamyonete çantasını kaptırdı. Birkaç metre sürüklenen kızın takıldığı 81 AE 567 plakalı kamyonetin ise Düzce Belediyesi'ne ait olduğu öğrenildi. Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servis'ine kaldırılan 12 Yaşındaki Hazel'in durumunun iyi olduğu da edinilen bilgilere arasında.

Bu kazanın hemen ardından Atatürk Bulvarı'ndan da bir kaza haberi geldi. İbrahim Danış idaresindeki 81 DM 081 plakalı araç, bisikletiyle bulvarda seyir eden 14 yaşındaki Selami Akbal'a çarptı. Bulvarda bir nalbur dükkanında çıraklık yaptığı öğrenilen 14 yaşındaki Selami Akbal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olay yerinde toplanan vatandaşlar ise ambulans geç geldi diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Bir kaza haberi de Doğanlı sapağından geldi. İstanbul'dan Ankara istikametine gitmekte olan Ferhat Cem Cankurt idaresindeki 52 AF 269 plakalı otomobil, yan yoldan kavşağa kontrolsüz bir şekilde çıkan Hüseyin Terzi idaresindeki 81 AG 165 plakalı minibüsle çarpıştı. Meydana gelen kazada her iki aracın şoförü de yaralanırken, çevreden toplanan vatandaşlar araçların devamlı bu yoldan süratli geçtiklerini iddia ettiler.

Meydana gelen 4 ayrı kazada yaralana 5kişinin hastanelerdeki tedavileri devam ederken, emniyetgüçleri kazalarla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Haber; Ş. ÇAKIR