Ekonomik sebeplerden girdiği bunalım sonucu kendini yakmak isteyen bir kişi evini yaktı. Olay saat 20.00 sıralarında Çay Mahallesi Aydınpınar Caddesi Emniyet Çıkmazında Recep Onay'a ait tek katlı evde meydana geldi. Ahşap evde meydana gelen patlama sonrası yangın çıktı.

Patlamanın ardından evde çıkan yangın olay yerine gelen itfaiye ekiplerince uzun süren uğraşlar sonucu söndürüldü. Büyük korkuya yol açan patlama sonrası ortalık ana baba yerine döndü. Çevredeki vatandaşlar yangın yerine gelerek meraklı gözlerle olan biteni seyretti.

Yangının ise ev sahibi Recep Onay’ın bir süredir ekonomik nedenlerden dolayı bunalımda olduğu, kendini yakmak isterken, evini yakması sonucu meydana geldiği iddia edildi.

İkinci dereceden yanıkların olduğu öğrenilen Recep Onay ise olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altına alındı.

Yangın yerine tedbir amaçlı SEDAŞ ve doğalgaz ekipleri de hazır bulunurken, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer de incelemede bulunup bilgi aldı.

Haber; İ. KELEŞ