5 Ocak 2010 tarihinden bu yana kayıp olan Arı ailesi kızları Hatice’nin bulunması için kapı kapı dolaşmaya devam ediyor.
Baba Mehmet Arı, yaklaşık 3 aydır çaresiz bir bekleyiş içinde olduklarını söyleyerek, "Elimiz kolumuz bağlı!" dedi.
5 Ocak'ta sabah okuluna gitmek için evden çıkan ve o günden buyana haber alınamayan 14 yaşındaki Hatice’nin Babası, umudunu yitirmedi.
Yaklaşık üç aydır kızını arayan baba Arı, çalmadığı kapının kalmadığını ama hala bir gelişme yaşanmadığını dile getirdi. Baba Arı: " Başbakan ve bakanlarla görüşmek için Ankara'ya gittim. Düzce Milletvekili Yaşar Yakış ile görüşmelerim oldu. Fakat oradan bize herhangi bir geri dönüş gerçekleşmedi. Ulusal kanallara çıktık yine bir sonuç alamadık şimdide Milletvekili Celal Erbay'la görüşmek yardım istemek için buraya geldim” dedi.
Kızından bugüne kadar hiç bir haber alamadığını tekrarlayan baba Mehmet Arı, "Hiç kimse kızımı görmedimi. Kimse bize geri dönüş yapmadı. Elimiz kolumuz sanki bağlı. Emniyetten de hala bir bilgi alamadık. Yakalanan bir polis olduğunu biliyoruz. Ama bu polisi bir türlü konuşturamıyorlar. Hiç anlamıyorum bir polisi nasıl konuşturamıyorlar. O polis konuşmuş olsa belki 3 aydan beri kayıp olan kızımı bulabilecektik. Bugün de Celal Erbay'a konuyu açtım. Artık kızımın bulunmasını istiyorum. Hiç olmazsa iyi olduğunu bilmek istiyorum. Sayın vekilimize de bu konuyu açtım ve gerekli mercilere iletmesini istedim. Hiç bir şey yapamadan sadece bekliyoruz.Ben kızımı geri istiyorum" şeklinde konuştu.