Dün gece saatlerinde D-100 karayolu Doğanlı mevkiinde gerçekleşen kazada, Kaynaşlı’dan Düzce istikametine gitmekte olan otomobil orta refüjden karşı şeride geçerek Düzce’den Kaynaşlı istikametine gitmekte olan M.Ö. idaresindeki bir başka otomobile çarptı.

Orta refüjden karşı şeride geçen otomobilin sürücüsü hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmeye çalıştı. Alkollü sürücü aracıyla ters yönde yaklaşık 150 metre yoluna devam etmeye çalıştı. Trafiği alt üst eden otomobil yol kenarında bulunan çöp konteynerlerine ve aydınlatma direğine çarptıktan sonra bir evin bahçesinde durabildi. Sürücünün sağa sola çarparak ilerlediği esnada aracın ön sol lastiği koparak bir barakaya fırladı. Kazayı gören vatandaşlar 112 Acil Servis ekipleri ile Emniyet ekiplerine haber verdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri kazada yaralanan olmadığını tespit etmesinin ardından normale dönerken araç içerisinden çıkan alkol kutuları kazanın nedenini açıklar derecedeydi.

Alkol testi yapılan sürücü 155 promil alkollü çıkarken araç çekici yardımı ile otoparka çekildi. Alkollü sürücü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Haber:İ.KELEŞ