Kazasız günün geçmediği Düzce'de trafik canavarı bir aileyi daha parçaladı. Kaldırımda yürüyen anne ve iki çocuğuna çarpan ve çocuklardan birinin ölümüne neden olan vicdansız sürücü, olay yerinden kaçtı.



Edinilen bilgilere göre; Metek TOKİ konutlarında virajı alamayan kamyonet sürücüsü, kaldırımdan yürüyen biri 3 diğeri ise 8 yaşındaki iki çocuk ve annesine çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan anne ve çocukları savrulurken, kazaya sebep olan sürücü hızla olay yerinden uzaklaştı.

Kaza sonucu 8 yaşındaki Ali Arda Mengütay olay yerinde hayatını kaybederken, 3 yaşındaki Zeynep Mengütay ve annesi Özlem Mengütay ağır yaralandı.

Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri küçük Arda'nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit ederken ağır yaralı olan anne ve minik kızını ise hemen hastaneye kaldırdı.

Çarptığı aileye yardım etmek yerine olay yerinden kaçmayı seçen sürücüsü N.Ü.'nün aracı Oltan Fındık önünde terkedilmiş halde bulundu. Polis kaçan sürücünün yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
Haber;C.ÜSTÜNER