Cengiz Aygün'den tam bir haftadır haber alınamyor. Çanakkale Gögçeada da bulunan Baştepe SGR İstasyon Komutanlığı'nda Bahriyeli asker olan 21 yaşındaki Cengiz Aygün, izne gelişinin ardından esrarengiz bir şekilde kayboldu.

Bu kayboluş, Aygün ailesini adeta perişan etti. Durumu polise, jandarmaya ve savcılığa bildiren aile çaresiz bir şekilde bekleyişini sürdürüyor. En son İstanbul'da oturan teyzesi ile görüşen Cengiz Aygün'den bir daha haber alınamadı. Geçtiğimiz Cuma günü Öncü Ana Haber bültenine konuk olan anne Hatice Aygün, oğulunun kimseyle bir sorunu olmadığını ve kendisinin de bi sorunu ya da sıkıntısının olmadığını söylemişti. Hatice Aygün ayrıca katıldığı canlı yayında, oğlunu görenlerin kendilerine haber vermelerini de istemişti.

Ancak Cengiz Aygün'ün bugün birliğine teslim olması gerekiyordu. Ailesinin verdiği bilgilere göre Aygün'ün birliğine teslim olmadığı öğrenildi. Cengiz Aygün'ün başına birşey gelmesinden korkan ailesi, savcılığa bir dilekçe yazdıklarını ve oğullarının cep telefonu kaytlarının incelenmesini istedi.

Haber; Ş. ÇAKIR