Merkeze bağlı Hasanlar Köyünde meydana gelen olayda, taş ocağında çalışan işçi hayatını kaybetti.
Saat 16:15 sıralarında Yığılca yolu üzerinde bulunan Hasanlar Köyü’nde bir taş ocağında çalışan 1975 doğumlu Erdal Badıç taş kırma makinesinde çalışırken bir anda dengesini kaybetti ve taş kırma makinesinin içerisine düştü. Feci şekilde can veren Erdal Badıç’ın cesedi paramparça oldu.
Olay yerine hemen 112 acil servis ambulansı ve kaza kırım ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen kaza kırım ekipleri taş kırma makinasının içerisinde bulunan cesedi. Çıkarmak için büyük çaba harcadılar. Jandarma ekipleri şantiyede geniş güvenlik önlemleri aldı. Yaşanan üzücü olayı duyan Erdal Badıç’ın yakınları ve komşular hemen şantiyeye geldiler. Taş kırma makinesinin olduğu bölgeye gitmek isteyen köylüler şantiyede bulunan görevlilerle birbirlerine girdiler. Olay nedeni ile sinirlenen köylüler, şantiye gör evlisi tartaklamaya başladılar. Araya jandarmanın girmesi ile olay büyümeden sona erdi.
Jandarma ekipleri ve itfaiye ekipleri Erdal Badıç’ın parçalanmış cesedini bulunduğu yerden uzun uğraşlar sonucu çıkardılar. Olay yerinde Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından ceset morga kaldırıldı.
Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Erdal Badıç’ın evli olduğu ve çocuğunun bulunmadığı, hanımının evde olmadığı ve fındık toplamaya gittiği öğrenildi.

 

Haber; R. BAL