Kapkaç ve hırsızlık suçlarına karışan dört kişi Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin sıkı takibiyle yakalandı.

Yaklaşık iki hafta önce Hamidiye Mahallesi’ndeki üstgeçitten karşıya geçmek isteyen iki kadın kapkaççı kurbanı olmuş ve büyük korku yaşamışlardı.



Üstgeçitten karşıya geçmek isteyen S.C. ile H.O. olup biteceklerden habersiz yolun karşına geçmeye çalışırken bir süre kendilerini takip eden A.Y. isimli kapkaççı genç kadının kolunda bulunan çantasını alıp kayıplara karışmıştı. Olayın şokunu yaşayan genç kadın hemen emniyet ekiplerine haber verdi.

20 BİN LİRA ÇALMIŞLARDI

kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler çevredeki işyeri güvenlik kameralarını incelemeye başlamış ve iz sürmeye devam etmişti.Kapkaç olayının ardından kalıcı konutlar işyerlerinde pide salonu market lokanta ve cafeye girerek yaklaşık 20 bin liralık malzeme çalınmış hırsızlar aldıkları malzemelerle kayıplara karışmıştı.


Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş  Şubesi Hırsızlık Büro Ekipleri her iki olayla ilgili yaptıkları titiz çalışmalar neticesinde kapkaç ve hırsızlık olayının birbirleriyle bağlantılı olduğunu tespit etti ve olayı çözerek operasyon için düğmeye bastı.


Yapılan operasyonda Hamidiye mahallesinde kapkaç olayını gerçekleştiren A.Y. çete lideri olduğu tespit edildi. A.Y., Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.


Hırsızlık şüphelilerinden O.K. T.Y. G.K. ise yapılan eşzamanlı baskınlar sonucunda yakalandı. Gözaltına alınan hırsızlık ve kapkaç zanlıları emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber;İ.KELEŞ