Çilimli’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine giden 6 yaşındaki birinci sınıf öğrencisinin üzerinden geçen otomobil, minik kızın hayatını kaybetmesine neden oldu.

Olay, sabah saatlerinde Çilimli’de meydana geldi. Çilimli kapalı spor salonundaki 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlamaları töreni izlemeye giden 1. Sınıf öğrencisi 6 yaşındaki Elif Sude Karaüç yolun karşısında bulunan annesini görünce birden yola fırladı. Yola fırlayan minik Elif seyir halindeki otomobilin altında kalarak ağır yaralandı. Ağır yaralanan minik Elif’i 112 acil servis ekipleri ilk müdahalenin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Minik Elif burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Otomobilin bayan sürücüsü ise Çilimli Emniyet Ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Hastanede ölüm haberini alan minik Elif’in yakınları hastaneye akın ederken, 1. Sınıf öğrencisi kızın anne ve babası sinir krizleri geçirdi. Acı haberin alınması nedeni ile Çilimli’de 23 Nisan Törenleri iptal Edilirken, Düzce Valisi Ali Fidan, Çilimli Kaymakamı Ömer Bilgin, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz Düzce Devlet Hastanesi’ne gelerek acılı aileye taziyede bulundu.



Çilimli Kaymakamı Bilgin, hastane önünde basın mensuplarına şu açıklamada bulundu: “23 Nisan Çocuk bayramı bizim için çok acı oldu. gelen haber program başladıktan yarım saat sonra kötü haberi aldık. Normalde programa dahil olmayan öğrencimiz. Ana sınıfındaki kız kardeşinin gösterisini izlemek için korteje katılmış. Çok yavaşça ilerleyen kortejin içerisinde bir aracın altında kaldı. Hastanede vefat ettiğini öğrendik. Törenleri de iptal ettik.”

Haber;İ:KELEŞ