Türk toplumundaki yaygın kötü alışkanlıklardan biri olan bilinçsiz silah kullanma, sürekli can yakıyor ama bir türlü önüne geçilemiyor.

Edinilen bilgilere göre, Çilimli'nin Hızardere Köyünde, evinin balkonuna halı silkelemek için çıkan bir kadın, karşı evin çatısında rastgele ateş eden eniştesinin kurşununa hedef oldu.

Olay dün akşam Çilimli'ye bağlı Hızardere Köyünde yaşandı. Fadime Ertaş adındaki 40 yaşındaki kadın, saat 22.00 sıralarında evinin balkonunda halı silkelerken, karşı evin çatısında rastgele ateş açtığı iddia edilen Eniştesi A. A'nın kurşunlarına hedef oldu. Göğsünden vurulan kanlar içinde yere seçildi.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fadime Ertaş, gece 23.00 sıralarında ameliyata alınarak vücuduna isabet eden kurşun çıkarıldı. Ertaş'ın yapılan tedavinin ardından hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Karşı evin çatısında rastgele ateş açtığı iddia eden Fadime Ertaş'ın eniştesi A.A ise kayıplara karıştı. Jandarma ekiplerinin A.A'yı bulmak için başlattığı aramaların sürdürüldüğü öğrenilirken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.