Yer Beyköy Beldesi Çınar Alabalık Tesisi. Saatlerin 23:30'u gösterdiği sırada gecenin karanlığını aydınlatan alevler bu tesisten çıktı. 

28085

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yakıldığı tahmin edilen Çınar Alabalık tesisi tamamen kül oldu. Yangını gören çevredeki vatandaşlar, hemen olayı 110 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Beyköy Belediyesi ve Düzce Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri yangına hemen müdahale ettiler.

Beyköy Belediyesi tarafından 10 yıllığına kiralanan ve tadilatı yapılan tesisin yanışını olay yerine gelen Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, çaresiz gözlerle izledi.

Yangının çıkış nedeni ile ilgili açıklama yapan Başkan Kılıç, yangının kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından çıkarıldığı üzerinde durulduğunu vurguladı.

Kılıç, “Binada elektrik bağlantısı yoktu. Tadilatını yaptığımz için elektrik bağlamamıştık. Bir kundaklama şüphesi üzerinde duruyoruz. Edindiğim bilgilere göre 80 bin TL civarında zararımız var. Yangının tadilat yapılmaya başlamasından sonra çıkması da dikkat çekiyor.” dedi.

Jandarma ekipleri yangının neden çıktığı konusundaki araştırmasını sürdürüyor.

Haber, R. BAL